Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Utángyártott T1291 tintapatron (chipes), Black (db)

209 Ft (165 Ft + ÁFA)
Szín
 
Gyártó
Mennyiség:
Cikkszám: NYO-PREM-T1291-DB
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

Utángyártott Epson kompatibilis Starink tintapatron, chippel, színenként vásárolható, a színeket a listából választhatja ki. Kérjük, minden esetben azonos gyártmányú utángyártott patront használjon nyomtatójában, több gyártótól származó patron egyidejű használata nem ajánlott. A termék tehát utángyártott, nem Epson gyártmány, a használati útmutatóban és a patron dobozában esetleg feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóság érdekében kerültek feltüntetésre. A kép illusztráció.

Epson kompatibilis Starink utángyártott tintapatron a következő nyomtatókkal használható: 

Paraméterek

Epson StylusOffice BX305F (Starink és Ecopixel),
Epson StylusOffice BX305FW (Starink és Ecopixel),
Epson StylusOffice BX320FW (Starink és Ecopixel),
Epson StylusOffice SX425W (Ecopixel)
Epson StylusOffice BX525WD (Starink és Ecopixel),
Epson StylusOffice BX625WD (Starink és Ecopixel),
Epson Stylus SX420W (Starink),
Epson StylusOffice SX525WD (Starink és Ecopixel),
Epson StylusOffice SX620FW (Starink),
Epson StylusOffice SX620FW (Ecopixel).

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott / felújított, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és doboz formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintapatront ne keverje más gyártótól származó tintapatronnal, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.

A vásárlás előtt ellenőrizze a nyomtató firmware verzióját. Ha előzőleg nem fogadta el a nyomtatója az utángyártott tintapatronokat, akkor sajnos ezt az utángyártott kellékanyagot sem fogja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!