Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Epson T1621-T1624 (16) kompatibilis újratölthető tintapatron szett (tinta nélkül)

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Mennyiség:
Cikkszám: EPSON-T1621-REFILLABLE-EMPTY
Elérhetőség: 1 db raktáron
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

A gyári leírás szerint korlátlanul újratölthető Epson T1621-T1624  (16) tintapatronok resetes chippel rendelkeznek, tehát a tintaszint figyelés újraindítható. Az újratölthető tintapatronok gyárilag tinta nélkül kerülnek szállításra. A tintapatronok átlátszók, könnyen használhatók, utántölthetők, emellett gumidugóval vannak ellátva a könnyebb utántöltés érdekében. Használható a kompatibilis Epson nyomtatókkal (kompatibilitási lista lejjebb). A tölhető tintapatronok nem keverhetők más utángyártott / eredeti tintapatronokkal, ezért csak szettben kaphatók. Eredeti tintával is használható: a feketét lehetséges eredeti pigment alapú T7741 tintával tölteni, így a nyomat tartósabb, de víz alapú eredeti T6641 fekete tintával is használható (így kevésbé tartós). Színes, eredeti Epson víz alapú tintával tölthető a színes (T6642-T6644).

A kép illusztráció.

A csomag tartalma:
- Epson T1621 kompatibilis black újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Epson T1622 kompatibilis cyan újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Epson T1623 kompatibils magenta újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Epson T1624 kompatibilis yellow újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Magyar nyelvű használati útmutató.

Kompatibilis:

Paraméterek

Epson WorkForce WF-2010W,
Epson WorkForce WF-2510WF,
Epson WorkForce WF-2520NF,
Epson WorkForce WF-2530WF,
Epson WorkForce WF-2540WF

Vásárlás előtt

Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy a tintapatron kompatibilis-e az Ön nyomtatójával!
Ha kérdése van, kérdezzen (info@nyomtassotthon.hu)!


Az újratölthető tintapatronok nem a nyomtató gyártók (pl. jelen esetben az Epson) érdeme, ezek az utángyártott kellékanyagok más gyártóktól származnak. Sajnos felelősséget nem tudunk arra vállalni, hogy a készüléke az adott firmware-nél letiltja-e a chipeket (tehát ha a nyomtatója nem fogad el utángyártott tintapatront, akkor ezt a patront sem fogja). Előnye, hogy alapvetően ezek a tintapatronok „végtelenül” utántölthetők, kialakításának köszönhetően. Általában átlátszóak, így látszik az, hogy mennyi tintát töltöttünk bele, illetve olyan chippel vannak felszerelve, amelynek tintaszint figyelése újraindítható. Ezek a chipek egy megbecsült tintaszintet mutatnak, segítenek abban, hogy a nyomtatást folytathassuk (nem látja a chip, mennyi tinta van a patronban, illetve azt sem, ha közben tölt bele tintát, hiszen a chip számolja a kinyomtatott oldalak mennyiségét és ez alapján becsüli a tintaszintet). Az újratölthető tintapatronok speciálisan arra vannak kialakítva, hogy utántöltsék őket, tehát külön leválasztható gumidugóval rendelkeznek, hogy ott lehessen a tintát beletölteni egy fecskendő segítségével.

Tölthető tintapatronok előnyei:

  • Környezetbarát, hiszen kevesebb műanyag kerül kidobásra.
  • Olcsóbb a fenntartása, mivel csak tintával kell tölteni.
  • Kis kezdeti beruházást jelent – egy szett eredeti tintapatronnal egy árban van vagy jóval kevesebb.
  • „Korlátlanul” utántölthető.
  • Megfelelő alkalmazással sokáig használható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
My title Page contents