Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Utángyártott 301 tinta, 200ml (dye)

Ár:
1.130 Ft (890 Ft + ÁFA)
Cikkszám: INK-HP301-200ml-db
Elérhetőség: 88 db raktáron
Szín választék
Kérjük válasszon!
Kérjük válasszon!
Kiszerelés:
Tűvel, fecskendővel, kesztyűvel:
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db) Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db)
99 Ft
Műanyag kesztyű (1 pár) Műanyag kesztyű (1 pár)
49 Ft
Mennyiség:

Leírás

Nyomtasson gazdaságosan, otthon, minőségi tintákkal! A HP301 tinta dye tinta, a következő színekben, 200 ml kiszerelésekben kaphatók (az ár színenként értendő, a színeket a 'Kiszerelési' listából választhatja ki):

  • HP301: Black 200ml
  • HP301: Cyan 200ml
  • HP301: Magenta 200ml
  • HP301: Yellow 200ml

A tinták standard minőségűek, hosszútávon is tökéletesen használhatók, igénybe vehetők akár dokumentum, akár illusztrációk, ábrák, hétköznapi dokumentumok nyomtatásra is. Ha fotónyomtatásra használná a készüléket, a prémium kategóriás tintáinkat ajánljuk. A csomag tartalma:

  • Kiválasztott 200 ml tinta
  • Töltéshez szükséges fecskendő, tű, kesztyű opcionálisan választható

Kompatibilis: 

Paraméterek

HP Deskjet 1000
HP Deskjet 1050A
HP Deskjet 2000
HP Deskjet 2050A
HP Deskjet 3000
HP Deskjet 3050
HP Deskjet 3050A
HP Deskjet 1510

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.