Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Brother LC123 CISS rendszer chip nélkül (4x70 ml tintával)

Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Cikkszám: LC-123-CISS
Elérhetőség: 4 db raktáron
Mennyiség:

Leírás

LC123 CISS (folyamatos tintaellátó rendszer) szett chip nélkül, 4x70 ml standard tintával töltve segít Önnek is elhozni az olcsó nyomtatást otthonába. A CISS, azaz a folyamatos tintaellátó rendszer segít csökkenteni a nyomtatási költségeket meglévő Brother LC123 tintapatronnal kompatibilis nyomtatók esetén, így elfelejthetjük a Brother nyomtatópatron vásárolgatást és gazdaságosan, akár 1 forint alatt kihozhatjuk a nyomtatást. A külső tintatartályok kapacitása jóval nagyobb, mint a normál patronoké, ami 100%-an kihasználható előny: ritkábban kell utántölteni, nagyobb a kapacitás, azonban a minőségről nem kell lemondani köszönhetően a prémium minőségű tintáknak.

A rendszer utántöltése kényelmes: nem szükséges eltávolítani a patronokat a nyomtatóból, ezáltal elkerülve, hogy levegő kerüljön a nyomtatófejbe, tehát növelhetjük nyomtatónk élettartamát. A rendszert a külső tintaellátó rendszer kupakját kinyitva tölthetjük fel. A megtakarítás mellett óvjuk nyomtatónkat is, emellett a természetet is, hiszen az üres patronokkal nem terheljük környezetünket.

Ez a külső tartályos rendszer utángyártott rendszer, nem a Brother terméke, ezért ha más utángyártott tintapatron nem működik a nyomtatójával, akkor a CISS rendszer sem fog (frissítések következtében történhet). A CISS rendszer a nyomtató takarékos nyomtatását teszi lehetővé, azonban csak kiváló állapotban lévő nyomtatóba ajánlott építeni, hiszen a külső tartályos rendszer a nyomtató meglévő hibáit (pl. nyomtatófej gondok) nem javítja ki. Garanciaidő: 1 év.  A felhasználó gondatlanságából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Az LC123 CISS csomag tartalma:

  • LC123 CISS standard tintával töltve (4x70ml), chip nélkül
  • Beszereléshez szükséges kiegészítők (levegőztető, rögzítő, stb)
  • Beszerelési útmutató

Az LC123 külső tartály kompatibilis:

Paraméterek

DCP J152,
DCP J132,
DCP J552,
DCP J752,
DCP J4110,
MFC J470,
MFC J650,
MFC J870,
MFC J4410,
MFC J4510,
MFC J4710,
MFC J6520,
MFC J6720,
MFC J6920,
MFC L4610.