Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Brother LC123 CISS rendszer chip nélkül (4x70 ml tintával)

Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Cikkszám: LC-123-CISS
Elérhetőség: 4 db raktáron
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LC123 CISS (folyamatos tintaellátó rendszer) szett chip nélkül, 4x70 ml standard tintával töltve segít Önnek is elhozni az olcsó nyomtatást otthonába. A CISS, azaz a folyamatos tintaellátó rendszer segít csökkenteni a nyomtatási költségeket meglévő Brother LC123 tintapatronnal kompatibilis nyomtatók esetén, így elfelejthetjük a Brother nyomtatópatron vásárolgatást és gazdaságosan, akár 1 forint alatt kihozhatjuk a nyomtatást. A külső tintatartályok kapacitása jóval nagyobb, mint a normál patronoké, ami 100%-an kihasználható előny: ritkábban kell utántölteni, nagyobb a kapacitás, azonban a minőségről nem kell lemondani köszönhetően a prémium minőségű tintáknak.

A rendszer utántöltése kényelmes: nem szükséges eltávolítani a patronokat a nyomtatóból, ezáltal elkerülve, hogy levegő kerüljön a nyomtatófejbe, tehát növelhetjük nyomtatónk élettartamát. A rendszert a külső tintaellátó rendszer kupakját kinyitva tölthetjük fel. A megtakarítás mellett óvjuk nyomtatónkat is, emellett a természetet is, hiszen az üres patronokkal nem terheljük környezetünket.

Ez a külső tartályos rendszer utángyártott rendszer, nem a Brother terméke, ezért ha más utángyártott tintapatron nem működik a nyomtatójával, akkor a CISS rendszer sem fog (frissítések következtében történhet). A CISS rendszer a nyomtató takarékos nyomtatását teszi lehetővé, azonban csak kiváló állapotban lévő nyomtatóba ajánlott építeni, hiszen a külső tartályos rendszer a nyomtató meglévő hibáit (pl. nyomtatófej gondok) nem javítja ki. Garanciaidő: 1 év.  A felhasználó gondatlanságából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Az LC123 CISS csomag tartalma:

  • LC123 CISS standard tintával töltve (4x70ml), chip nélkül
  • Beszereléshez szükséges kiegészítők (levegőztető, rögzítő, stb)
  • Beszerelési útmutató

Az LC123 külső tartály kompatibilis:

DCP J152,
DCP J132,
DCP J552,
DCP J752,
DCP J4110,
MFC J470,
MFC J650,
MFC J870,
MFC J4410,
MFC J4510,
MFC J4710,
MFC J6520,
MFC J6720,
MFC J6920,
MFC L4610.