Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Canon CL-541 / PG-540 kompatibilis CISS szett (4x70 ml tintával)

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CISS CL541/ PG540BK
NEM KAPHATÓ! A termék vagy kifutott vagy új cikkszámon érhető el.
Ekkortól:
2018-12-05

Leírás és Paraméterek

Canon CL-541 / PG-540 CISS szett 4x40ml standard tintával, fej nélkül. Kérjük megrendeléskor mindenképpen írja meg a kosárban a megjegyzés rovatba, hogy milyen nyomtatóhoz vásárolja a rendszert, ellenkező esetben nem tudunk megfelelő kiegészítőket adni a CISS rendszer mellé.

Leírás:A Canon CL-541 tintapatront használó nyomtatókkal kompatibilis tintaellátó rendszer 4 tartályból áll (black, cyan, yellow és magenta), a külső tintatartályba egyenként utántölthetők a színek, függően melyik akar éppen kifogyni, ehhez a patronok kivétele nem szükséges. A tartályból csövön keresztül a patronba folyik folyamatosan a tinta, így biztosítva a folyamatos tintaellátást. Az eredeti, gyári (teli, nem üres) tintapatronra szükséges a tintaellátó rendszert ráépíteni, a rendszer ezért nem tartalmaz patront. Ehhez az eredeti patronok megfúrására van szükség, a mellékelt részletes használati útmutató alapján.

Tudnivaló vásárlás előtt: a PG-540 / CL-541 eredeti tintapatron maximum kb. 150 oldal nyomtatására van kalibrálva gyárilag, tehát ha megvesszük a boltban a patront, ennyit tudunk vele nyomtatni, azonban ezzel a CISS rendszerrel egy nyomtatópatron élettartamát a tízszeresére növelhetjük. Tehát a nyomtató tintapatronja folyamatos tintaellátásban részesül, azonban a tintapatron alapvetően kb. 150 oldalra van kalibrálva, egy idő után elkopik, kb. a tintapatron tízszeresét lehet kihozni a patronból CISS használata esetén. Ha a patron a használatból eredően elkopik, egyszerűen le lehet cserélni és újra rákötni a már meglévő CISS rendszert, így tovább spórolva a nyomtatáson. Ez erre a CISS rendszerre vonatkozik, azonban más nyomtató esetén nem feltétlenül szükséges a tintapatron csere, pl. PGI-550/CLI-551, PGI-525/CLI-526, stb. esetén. Ha a nyomtatója nincs megfelelő állapotban, a CISS rendszert nem érdemes megvásárolni, hiszen a CISS rendszer az olcsó nyomtatást teszi lehetővé, azonban a nyomtató már meglévő hibáját nem javítja ki. Vásárlás előtt érdemes a lap alján lévő használati, beüzemelési útmutató áttanulmányozása.

Mivel az eredeti patronok "egyszerhasználatosak", ezért egy idő után a tintaszintfigyelés szerint a patronok "üresek" lesznek. Ez a hibaüzenet egyszerűen kiküszöbölhető: a kör háromszög gomb 15 másodpercig tartó nyomvatartásával a tintaszintfigyelés kikapcsolható.

Felelősségvállalás: a felhasználó gondatlanságából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, a listából válassza ki, milyen nyomtatóba szeretné a CISS-t építeni, hiszen minden nyomtatótípushoz más kiegészítő szükséges. A kép illusztráció.

Garancia: 1 év.

A csomag tartalma:

  • CL-541/ PG-540 szett, fej nélkül (az Ön nyomtatójában lévő teli tintapatronra építhető, ezért nem tartalmaz a szett fejet)
  • 4x70ml standard dye alapú tintával töltve, a CISS rendszert tintával töltve küldjük (standard dye black, yellow, cyan, magenta).
  • Beszereléshez szükséges kiegészítők (fecskendő, tű, klipsz, tejszínű patron tömítő, csőtartó, UFÓ alakú levegőztető. Figyelem: fúró és légtelenítő konzol nem tartozék!)
  • Részletes magyar nyelvű beszerelési útmutató (lásd lejjebb, javasolt az áttanulmányozása vásárlás előtt)

Nézze meg a termékelírás végén található bemutató videót, hogy lehetséges a tintapatron életének meghosszabbítása PG-540/CL-541 tintapatron esetén, ahol a tintapatron egyben a nyomtatófej is.

Kompatibilitás: a szett kompatibilis a CL-541 / PG-540 patront használó nyomtatókkal (ha az Ön nyomtatója nem szerepel a listán, jelezze): 

Youtube videók