Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Prémium tisztítófolyadék tintasugaras nyomtatóhoz - 200ml

8.083 Ft (6.364 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: CL2753-200ml
Elérhetőség: Raktáron

A 200ml-es Prémium tisztítófolyadék a legjobb ár - érték aránnyal rendelkezik.  Nagyobb karbantartáshoz, komolyabb fúvóka tisztításhoz megfelelő. A termékhez ajánlott kiegészítő légtelenítő korong fecskendővel (lásd: videó).

Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás és Paraméterek

Tisztítsa meg tintasugaras nyomtatóját! Ha a nyomtató csíkosan nyomtat, kihagy színeket, beszáradt, vagy csak karbantartást igényel, melyen a szoftveres fokozott tisztítás nem segít, javasoljuk tisztítófolyadék használatát. Minél makacsabb a probléma, annál nagyobb kiszerelést ajánlunk. Az általunk forgalmazott 200ml-es kiszerelésű tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú tintasugaras nyomtató tintához kiválóan alkalmas.

Felhasználási terület
Az általunk forgalmazott prémium 200ml-es tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú asztali nyomtató tintához kiválóan alkalmas, tehát a hétköznapi használatú tintasugaras nyomtatókhoz használható. Lényegét tekintve: ha nem pólóra, bögrére nyomtat, hanem papírra nyomtat, ez a tisztítófolyadék megfelelő nyomtatója rendbehozásához, karbantartásához.

Pigment bázisú tintákat leggyakrabban a Canon és Epson nyomtatók használnak. Canon esetén a szöveges tintapatron (nagy fekete, PG megjelöléssel), illetve régebbi Epsonok pl. T0711, T1281, T7011 pigment bázisúak (Durabrite megnevezés).

Leggyakoribb alkalmazási terület:

  • patron fúvóka tisztítása
  • nyomtatófej tisztítása
  • tintaellátó rendszer tisztítása

Olcsóbb változatok
Kínálatunkban (webáruházunkban) megtalálható olcsóbb, azonban alacsonyabb minőségű tisztítószer is, azonban a professzionális szakszervizek ezt a prémium tisztítófolyadékot használják. Az alacsonyabb minőségű tisztítófolyadék olcsóbb, azonban egyáltalán nem ajánljuk az olcsóbb tisztítófolyadékot. Vásárlóink kérésére vezettük be a kínálatba az olcsóbb változatokat, hiszen a piacon általában az kapható, de ezek sajnos higított, nem hatékony változatok. Ha a higítás nélküli árát kiszámoljuk, kb. ugyanannyira jön ki, mintha a prémium kiszerelést választaná, azonban hatékonyságban nagy különbségek találhatók. Sokan a gazdaságosnak tűnő, olcsóbb tisztítófolyadékot választják, a nyomtatófej javítási kísérletet megpróbálják, azonban a sikerélmény elmaradása miatt fel is adják a folyamatot, kidobják a nyomtatót, pedig a lényeg: a megfelelő minőségű termék használata. Ne kövesse el ezt a hibát.

A hozzánk nyomtatási problémával behozott nyomtatók 94%-a sikeresen helyreállítható ennek a prémium tisztítófolyadéknak a segítségével. A prémium tisztítófolyadék segítségével már két éve nem használt nyomtatófejet is sikerült helyreállítani. A helyreállítás nagyban függ attól, hogy milyen minőségű tintapatron volt használva a nyomtatóban (eredeti, utángyártott, kiváló vagy rossz minőségű patron), illetve milyen körülmény között volt tárolva.

Egyéb jótanácsok..
Ha a nyomtató tintapatron nem volt a nyomtatóba helyezve az állási időszak alatt, a nyomtatófej helyreállításának esélye nagyban csökken (30% alá). Emellett elektronikai hibás nyomtatónál (pl. B200 hibakód) illetve nyomtatófej kiégésnél vagy fejkopásnál a tisztítófolyadék sajnos nem hatásos, mivel a hiba nem itt keresendő, ilyen esetben ne is próbálkozzon, mert sajnos nincs értelme. Ne próbálkozzon alkohollal, benzinnel, csapvízzel, desztillált vízzel vagy egyéb más maró anyaggal, hiszen ezek nem nyomtatófej tisztításához vannak tervezve.

Prémium tisztítófolyadék
200ml kiszerelés közepes / nagy mértékű karbantartáshoz ajánlott.

Figyelem: a tisztítófolyadékot újra felhasználni nem szabad! Amennyiben mégis felhasználja, a kimosott szennyeződés visszakerül a nyomtatófejbe, mellyel akár még nagyobb kárt is tehet.

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tiszítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre

Figyelem: a termék csomagolása változhat!

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
--