Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Alap tisztítófolyadék tintasugaras nyomtatóhoz - 60ml

1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CLLOW-60ml
10ml tisztítófolyadék a legkisebb kiszerelés: általános megelőzésre alkalmas, karbantartáshoz, javításhoz nem elég. A termékhez ajánlott kiegészítő légtelenítő korong fecskendővel (lásd: videó). Gyengébb erősségű, kisebb hatásfokú, mint a prémium változat: nagyon minimális probléma megoldására alkalmas. Komolyabb probléma esetén érdemes a prémium minőséget választani.
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás és Paraméterek

Felhasználási terület
60ml tisztítófolyadék segítségével és a termékhez ajánlott kiegészítő légtelenítő korong fecskendővel (lásd: videó) karbantartást végezhet. Gyengébb erősségű, kisebb hatásfokú, mint a prémium változat: nagyon minimális probléma megoldására alkalmas. Komolyabb probléma esetén érdemes a prémium minőséget választani.

Leggyakoribb alkalmazási terület:

  • patron fúvóka tisztítása
  • nyomtatófej tisztítása
  • tintaellátó rendszer tisztítása

Olcsóbb változat
Kínálatunkban (webáruházunkban) megtalálható ez az olcsóbb, azonban alacsonyabb minőségű tisztítószer is, azonban a professzionális szakszervizek a másik termékünket, a prémium tisztítófolyadékot használják. Vásárlóink kérésére vezettük be a kínálatba ezeket az olcsóbb változatokat, hiszen a piacon általában az kapható, de ezek sajnos kevésbé erős tisztítófolyadékok, kisebb problémák megoldására ajánlott.

Egyéb jótanácsok..
Ha a nyomtató tintapatron nem volt a nyomtatóba helyezve az állási időszak alatt, a nyomtatófej helyreállításának esélye nagyban csökken (30% alá). Emellett elektronikai hibás nyomtatónál (pl. B200 hibakód) illetve nyomtatófej kiégésnél vagy fejkopásnál a tisztítófolyadék sajnos nem hatásos, mivel a hiba nem itt keresendő, ilyen esetben ne is próbálkozzon, mert sajnos nincs értelme. Ne próbálkozzon alkohollal, benzinnel, csapvízzel, desztillált vízzel vagy egyéb más maró anyaggal, hiszen ezek nem nyomtatófej tisztításához vannak tervezve. Figyelem: a tisztítófolyadékot újra felhasználni nem szabad! Amennyiben mégis felhasználja, a kimosott szennyeződés visszakerül a nyomtatófejbe, mellyel akár még nagyobb kárt is tehet.

Felhasználási módok: a fúvókára cseppentve, akár fülpiszkálóval. Részletesebben lásd cikkeinket.

Figyelem: a kép illusztráció! A flakon nem rendelkezik cseppentővel!

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tiszítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
--