Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

ColorWay Prémium Tisztító folyadék tintasugaras nyomtatóhoz - 100ml

Ár:
4.480 Ft (3.528 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CW-UCH01
Elérhetőség: 10 db raktáron
A 100ml-es Prémium tisztítófolyadék a legjobb ár - érték aránnyal rendelkezik. 100ml kiszerelés a jelenleg kapható legnagyobb kiszerelés. Nagyobb karbantartáshoz, komolyabb fúvóka tisztításhoz megfelelő. A termékhez ajánlott kiegészítő légtelenítő korong fecskendővel (lásd: videó).
Mennyiség:

Leírás

Tisztítsa meg tintasugaras nyomtatóját ColorWay tisztítófolyadékkal! Ha a nyomtató csíkosan nyomtat, kihagy színeket, beszáradt, vagy csak karbantartást igényel, melyen a szoftveres fokozott tisztítás nem segít, javasoljuk tisztítófolyadék használatát. Minél makacsabb a probléma, annál nagyobb kiszerelést ajánlunk. Az általunk forgalmazott 100ml-es kiszerelésű tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú tintasugaras nyomtató tintához kiválóan alkalmas. Leggyakoribb alkalmazási terület:
  • patron fúvóka tisztítása
  • nyomtatófej tisztítása
  • külső tintaellátó rendszer tisztítása

Felhasználási módok: a fúvókára cseppentve, ezt a flakon kialakításának köszönhetően még könnyebben végre lehet hajtani. Részletesebben lásd cikkeinket.

100ml kiszerelés a jelenleg kapható legnagyobb kiszerelés. Nagyobb karbantartáshoz, komolyabb fúvóka tisztításhoz megfelelő (kb. 5-6 fúvóka kitakarításához alkalmas). Figyelem: a tisztítófolyadékot újra felhasználni nem szabad! Amennyiben mégis felhasználja, a kimosott szennyeződés visszakerül a nyomtatófejbe, mellyel akár még nagyobb kárt is tehet.

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tiszítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!