Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Légtelenítő korong fecskendővel (megfelelő típus listából választandó)

Ár:
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UNI-AIR
Elérhetőség: 94 db raktáron
Kérjük válasszon!
Nyomtatóm márkája:
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Ha szüksége van a patronja légtelenítésére, vagy a nyomtatójának fejtisztítására, ez az eszköz tökéletesen alkalmas rá, hiszen a képen látható finom puha szívókorongot a mellékelt fecskendő csonkjára kell húzni. Az eszköz könnyen használható: a vákumkorongot a patron fúvókájához szorítjuk, majd a dugattyú finom kihúzásával a légbuborékokat a patronból ezúton el is távolítjuk, és a tintát beleszívjuk a fúvókákba. Emellett alkalmas a patronfúvókák tisztítására: az eszköz vákumkorongját a patron fúvókájához óvatosan szorítjuk, majd a dugattyú finom, lassú kihúzásával a szennyeződést a fúvókákból egyszerűen csak "kiszippantjuk". Még hatásosabbá válik a művelet, ha a fúvókákat előzőleg tisztítófolyadékban kiáztattuk. Ajánljuk cikkeink átolvasását, ha a terméket nyomtatófej  tisztítására használná.

Figyelem: a légtenítő korong univerzális, tehát több nyomtató típushoz is használható, azonban azon nyomtatóknál, ahol a patron egybefejes vagy más néven kazettás (a patron egybe van építve a nyomtatófejjel), a korong nem használható, mert nem passzol rá a fejre a pereme. Ellenőrizze a patronját vagy nyomtatóját vásárlás előtt, olvassa el cikkeinket! Szemléltetésképp példa:  

A csomag tartalma:

  • 1 db átlátszó színű szívókorong (légtelenítő) fecskendővel (a kép illusztráció)
  • Használati útmutató

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre

Youtube videók