Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Canon PG-510 / CL-511 kompatibilis CISS szett (4x70 ml tintával)

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Kérjük válasszon!
Nyomtató típus:
Igényli a CISS előkészítését?*:
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Mennyiség:
Cikkszám: Canon PG510 / CL511 CISS
Elérhetőség: Előrendelhető
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

Canon PG-510 / CL-511 CISS (folyamatos tintaellátó rendszer) szett 4x40ml tintával, fej nélkül.

Leírás: kérjük a listából válassza ki, hogy mely nyomtatóba szeretné a rendszert építeni. A Canon CL-511 tintapatront használó nyomtatókkal kompatibilis tintaellátó rendszer 4 tartályból áll (black, cyan, yellow és magenta), a külső tintatartályba egyenként utántölthetők a színek, függően melyik akar éppen kifogyni, ehhez a patronok kivétele nem szükséges. A tartályból csövön keresztül a patronba folyik folyamatosan a tinta, így biztosítva a folyamatos tintaellátást. Az eredeti, gyári (teli, nem üres) tintapatronra szükséges a tintaellátó rendszert ráépíteni, a rendszer ezért nem tartalmaz patront. Ehhez az eredeti patronok megfúrására van szükség, a mellékelt részletes használati útmutató alapján.

Tudnivaló vásárlás előtt: a PG-510 / CL-511 eredeti tintapatron maximum kb. 150-200 oldal nyomtatására van kalibrálva gyárilag, tehát ha megvesszük a boltban a patront, ennyit tudunk vele nyomtatni, azonban ezzel a CISS rendszerrel egy nyomtatópatron élettartamát a tízszeresére növelhetjük. Tehát a nyomtató tintapatronja folyamatos tintaellátásban részesül, azonban a tintapatron alapvetően kb. 150-200 oldalra van kalibrálva, egy idő után elkopik, kb. a tintapatron tízszeresét lehet kihozni a patronból CISS használata esetén. Ha a patron a használatból eredően elkopik, egyszerűen le lehet cserélni és újra rákötni a már meglévő CISS rendszert, így tovább spórolva a nyomtatáson. Ez erre a CISS rendszerre vonatkozik, azonban más nyomtató esetén nem feltétlenül szükséges a tintapatron csere, pl. PGI-550/CLI-551, PGI-525/CLI-526, stb. esetén. Ha a nyomtatója nincs megfelelő állapotban, a CISS rendszert nem érdemes megvásárolni, hiszen a CISS rendszer az olcsó nyomtatást teszi lehetővé, azonban a nyomtató már meglévő hibáját nem javítja ki. Vásárlás előtt érdemes a lap alján lévő használati, beüzemelési útmutató áttanulmányozása.

A vásárló dolga a rendszer nyomtatóba helyezése a mellékelt részletes használati útmutató alapján, a mellékelt eszközök segítségével, de csak műszaki érzékkel rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk. Ha szakszerűtlen kezelés miatt meghiúsul a rendszer beépítése, azért felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben nem sikerül a beépítés, tudunk segíteni, kérem vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

 

Mivel az eredeti patronok "egyszerhasználatosak", ezért egy idő után a tintaszintfigyelés szerint a patronok "üresek" lesznek. Ez a hibaüzenet egyszerűen kiküszöbölhető: a kör háromszög gomb 15 másodpercig tartó nyomvatartásával a tintaszintfigyelés kikapcsolható.

A csomag tartalma:

  • PG-510 / CL-511 tintaellátó rendszer, fej nélkül (az Ön nyomtatójában lévő teli patronra építhető, ezért nem tartalmaz a szett fejet)
  • 4x70ml tintával (PG-510 black, CL-511 Yellow, Cyan, Magenta), alapvetően standard tintával csomagolva
  • Beszereléshez szükséges kiegészítők (levegőztető, rögzítő, stb., kivéve fúró, lásd használati útmutató)
  • Részletes magyar nyelvű beszerelési útmutató

Garanciaidő: 1 év. 

Felelősségvállalás: kérjük, a listából válassza ki, milyen nyomtatóba szeretné a CISS-t építeni, hiszen minden nyomtató más és más alkatrészeket igényel a beépítéshez. A felhasználó gondatlanságából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Összekészítés: *A CISS rendszer előkészítését igénybe veheti felár ellenében: az előkészített külső tintaellátó rendszer lényege, hogy feltöltjük Önnek előre tintával a CISS-t, illetve légtelenítjük a tartályt és a csöveket, így Önnek csak az a feladata, hogy a külső tintaellátó rendszert a mellékelt használati útmutató segítségével a nyomtatóba helyezze. Ha nem kéri a CISS rendszer előkészítését, kérjük jelölje meg a „NEM”-et. „NEM” jelölése esetén a CISS rendszer mellé csomagoljuk a tintát, Önnek kell feltöltenie és légtelenítenie, előkészíteni használatra a külső tintaellátó rendszert a mellékelt beüzemelési útmutató alapján.

Nézze meg a lenti videót, hogy lehetséges a tintapatron életének akár tízszeres meghosszabbítása, PG-510 / CL-511 tintapatron esetén, hiszen ezesetben a tintapatron egyben a nyomtatófej is.

Kompatibilitás: a szett kompatibilis a következő nyomtatókkal (ha az Ön nyomtatója nem szerepel a listán, jelezze): 

Paraméterek

Canon Pixma IP2700
Canon Pixma MP230
Canon Pixma MP240
Canon Pixma MP250
Canon Pixma MP260
Canon Pixma MP270
Canon Pixma MP272
Canon Pixma MP280
Canon Pixma MP282
Canon Pixma MP480
Canon Pixma MP490
Canon Pixma MP492
Canon Pixma MP495
Canon Pixma MP499
Canon Pixma MX320
Canon Pixma MX330
Canon Pixma MX340
Canon Pixma MX350
Canon Pixma MX360
Canon Pixma MX410
Canon Pixma MX420

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!