Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Prémium tisztítófolyadék tintasugaras nyomtatóhoz - 10ml

594 Ft (468 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: CL2753
Elérhetőség: Raktáron
Prémium 10ml tisztítófolyadék a legkisebb kiszerelés: általános megelőzésre alkalmas, karbantartáshoz, javításhoz nem elég. A termékhez ajánlott kiegészítő légtelenítő korong fecskendővel (lásd: videó).
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

Felhasználási terület
Az általunk forgalmazott prémium 10ml-es tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú asztali nyomtató tintához kiválóan alkalmas, tehát a hétköznapi használatú tintasugaras nyomtatókhoz használható. Lényegét tekintve: ha nem pólóra, bögrére nyomtat, hanem papírra nyomtat, ez a tisztítófolyadék megfelelő nyomtatója rendbehozásához, karbantartásához.

Pigment bázisú tintákat leggyakrabban a Canon és Epson nyomtatók használnak. Canon esetén a szöveges tintapatron (nagy fekete, PG megjelöléssel), illetve régebbi Epsonok pl. T0711, T1281, T7011 pigment bázisúak (Durabrite megnevezés).

Leggyakoribb alkalmazási terület:

  • patron fúvóka tisztítása
  • nyomtatófej tisztítása
  • tintaellátó rendszer tisztítása

Olcsóbb változatok
Kínálatunkban (webáruházunkban) megtalálható olcsóbb, azonban alacsonyabb minőségű tisztítószer is, azonban a professzionális szakszervizek ezt a prémium tisztítófolyadékot használják. Az alacsonyabb minőségű tisztítófolyadék olcsóbb, azonban egyáltalán nem ajánljuk az olcsóbb tisztítófolyadékot. Vásárlóink kérésére vezettük be a kínálatba az olcsóbb változatokat, hiszen a piacon általában az kapható, de ezek sajnos higított, nem hatékony változatok. Ha a higítás nélküli árát kiszámoljuk, kb. ugyanannyira jön ki, mintha a prémium kiszerelést választaná, azonban hatékonyságban nagy különbségek találhatók. Sokan a gazdaságosnak tűnő, olcsóbb tisztítófolyadékot választják, a nyomtatófej javítási kísérletet megpróbálják, azonban a sikerélmény elmaradása miatt fel is adják a folyamatot, kidobják a nyomtatót, pedig a lényeg: a megfelelő minőségű termék használata. Ne kövesse el ezt a hibát.

A hozzánk nyomtatási problémával behozott nyomtatók 94%-a sikeresen helyreállítható ennek a prémium tisztítófolyadéknak a segítségével. A prémium tisztítófolyadék segítségével már két éve nem használt nyomtatófejet is sikerült helyreállítani. A helyreállítás nagyban függ attól, hogy milyen minőségű tintapatron volt használva a nyomtatóban (eredeti, utángyártott, kiváló vagy rossz minőségű patron), illetve milyen körülmény között volt tárolva.

Egyéb jótanácsok..
Ha a nyomtató tintapatron nem volt a nyomtatóba helyezve az állási időszak alatt, a nyomtatófej helyreállításának esélye nagyban csökken (30% alá). Emellett elektronikai hibás nyomtatónál (pl. B200 hibakód) illetve nyomtatófej kiégésnél vagy fejkopásnál a tisztítófolyadék sajnos nem hatásos, mivel a hiba nem itt keresendő, ilyen esetben ne is próbálkozzon, mert sajnos nincs értelme. Ne próbálkozzon alkohollal, benzinnel, csapvízzel, desztillált vízzel vagy egyéb más maró anyaggal, hiszen ezek nem nyomtatófej tisztításához vannak tervezve.

Prémium tisztítófolyadék
10ml a legkisebb kiszerelés: általános megelőzésre alkalmas, karbantartáshoz, javításhoz nem elég. Figyelem: a tisztítófolyadékot újra felhasználni nem szabad! Amennyiben mégis felhasználja, a kimosott szennyeződés visszakerül a nyomtatófejbe, mellyel akár még nagyobb kárt is tehet.

Felhasználási módok: a fúvókára cseppentve, Részletesebben lásd cikkeinket.

Figyelem, a flakon formája / kinézete az elérhető palackoktól függően változhat!

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tiszítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2016. 11. 21.
A nyomtatómban eldugult a fekete patront adagoló fúvóka, de tökéletesen ki tudtam tisztítani ezzel a folyadékkal és a hozzá rendelt légtelenítőkorongos fecskendővel. Már hetek óta vacakolt a nyomtató, Csíkosan és halványan adagolta a fekete tintát, de ettől a tisztítástól újjászületett. A terméket kitűnőre értékelem.
|
Igazolt vásárlás
2016. 06. 28.
Kiváló a fekete fuvokája beszáradt de ez tökèletesen helyrehozta ;)
|
Igazolt vásárlás
2015. 12. 24.
A nyomtatómban eldugult a fekete patront adagoló fúvóka, de tökéletesen ki tudtam tisztítani ezzel a folyadékkal és a hozzá rendelt légtelenítőkorongos fecskendővel. Már hetek óta vacakolt a nyomtató, halványan és maszatosan adagolta a fekete tintát, de ettől a tisztítástól újjászületett. A terméket kitűnőre értékelem.
|
Igazolt vásárlás
2015. 10. 04.
***** csillagos cucc, máskor is veszek!