Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Tisztító folyadék tintasugaras nyomtatóhoz - 10ml

Ár:
499 Ft (393 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CL2753
Elérhetőség: Raktáron
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Univerzális légtelenítő korong fecskendővel (megfelelő típus listából választandó) Univerzális légtelenítő korong fecskendővel (megfelelő típus listából választandó)
990 Ft

Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Az általunk forgalmazott 10ml-es tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú asztali nyomtató tintához kiválóan alkalmas. Leggyakoribb alkalmazási terület:

  • patron fúvóka tisztítása
  • nyomtatófej tisztítása
  • tintaellátó rendszer tisztítása

10ml a legkisebb kiszerelés: általános megelőzésre alkalmas, karbantartáshoz, javításhoz nem elég. Figyelem: a tisztítófolyadékot újra felhasználni nem szabad! Amennyiben mégis felhasználja, a kimosott szennyeződés visszakerül a nyomtatófejbe, mellyel akár még nagyobb kárt is tehet.

Felhasználási módok: a fúvókára cseppentve, ezt a flakon kialakításának köszönhetően még könnyebben végre lehet hajtani. Részletesebben lásd cikkeinket.

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tiszítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre